Контузия спря Ашур за Турнира на шампионите

Ramy Ashur Kuwait squash
Световният първенец по скуош Рами Ашур няма да участва в първия за годината турнир от Световните серии J.P. Morgan Tournament of Champions, който започва на 16 януари в Ню Йорк. Египтянинът има проблем с менискус.

"Ще пропусна този турнир, който се провежда на невероятно място. Ще ми липсва фантастичната публика на Гранд Сентрал Терминал, която притежава наелектризираща енергия. Чакам с нетърпение да се върне догодина", написа Ашур, който през ноември 2014 година в Доха спечели за трети път световната титла.

Рами, който е печелил три път и в Ню Йорк, лекуваше контузии почти през целия минал сезон. На негово място в основната схема влиза 25-ият в световната ранглиста английски левичар Ейдриън Уолър. Той ще играе в първия кръг срещу Тарек Момен от Египет.

Водач в схемата е световният номер едно Мохамед ел Шорбаги (Египет), който ще започне с двубой срещу получилия "уайлд кард" американец Тод Харити. Втори поставен е Грегори Готие от Франция. Негов съперник на старта ще бъде Макс Лий от Хонконг.+++ | ---Reload Image
Code:


User
Съобщение