Билетите за ТоС са в продажба

Sofia Pironkova
От днес, 21 март, са в продажба билетите за Garanti Koza WTA Турнира на шампионките, който ще се проведе в столичната зала „Арена Армеец” от 28 октомври до 2 ноември 2014 година. Билетите се разпространяват от „Ивентим БГ”, а за първите закупили ги ще има подаръци и отстъпки.

Билетите за най-значимото тенис събитие у нас могат да бъдат закупени в мрежата на „Ивентим БГ” и от магазините на Германос, Офис 1, Пикадили, Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ, офисите на Юзит Колорс и др. , както и онлайн през сайта eventim.bg.

Цените за билет за един ден са 10, 20 и 25 лева, в зависимост от зоните в залата. Седмичните пакети (за 6 дена) са с цени 50, 100 и 125 лева. За първите закупили билети за Турнира ще има намаления, които ще важат до 30 април 2014 г. Има отстъпки и за семеен пакет, включващ родител с до две деца до 16 години.

ВИП пакетът е с цена 150 лева за ден и 750 лева за седмицата.
Първата сигурна участничка в авторитетното състезание е Цветана Пиронкова, която получи за трета поредна година „уайлд кард” от организаторите от Българската федерация по тенис.

Шампионката от Сидни записа специално видеопослание към любителите на тениса в България, в което призовава своите почитатели да дойдат в залата, за да я подкрепят отново. Освен това първите 50 човека, закупили билети онлайн, ще получат като подарък тенис топка с автограф от Цвети.

Въведено от Калоян Крумов на 2014-03-21
+++ | ---

tennis klub brizТаг: турнир на шампионките, билети, пиронкова,danko_uroci

Коментари: