Михаела Крайчек се сгоди на корта

Michaela Krajicek and Martin Emmrich Holland
Холандската тенисистка Михаела Крайчек имаше един много емоционален понеделник в Росмален. Тя спечели мача си от първия кръг на турнира на WTA на трева, а минута след това получи предложение за годеж от своя приятел - германеца Мартин Емрих.

Михаела, която е доведена сестра на шампиона от Wimbledon и турнирен директор в Ротердам Рихард Крайчек, се наложи над Яна Чепелова с 6:3, 4:6, 6:1.

Докато националката за Fed Cup поздравяваше аплодиращата я публика, на корта изскочи Емрих, който също е тенисист. Той падна на коляно и предложи на госпожица Крайчек да стане негова годеница. Шампионката в турнира от 2006 г. беше направо същисана, но каза "да" под овациите на зрителите.

"Беше огромна изненада. Бяхме говорили с Мартин няколко пъти за сватба, но не очаквах да направи такова нещо. Беше страхотно и аз съм много щастлив. Срещнахме се преди година точно тук, така че това е едно специално място за нас. Когато Мартин се появи на корта, се чудех какво ли прави. Видях, че е просълзен. Изобщо не чух какво ми казва, но приех", разказа сиящата Михаела.

Въведено от Grimnir на 2014-06-17
+++ | ---

tennis klub brizТаг: крайчек, емрих, росмален, годеж,danko_uroci

Коментари: