Мугуруса хареса шопската салата

Garbine Muguruza Sofia ToC
Изгряващата звезда на световния тенис Гарбине Мугуруса започна с гръмка победа с 6:2, 6:1 над водачката Екатерина Макарова участието си в Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в София. Часове след успеха испанката написа и третата част от своя блог, който води от българската столица.

Привет на всички приятели!

Изиграх първия си мач от групата в турнира и спечелих много хубава победа срещу Макарова, срещу която играх за последно в Пекин и загубих с 4:6 в третия сет.

Лошата страна на турнирите в зала е, че прекарвате целия ден в ядене, а може би студеното време ме кара да огладнявам! Ядох шопска салата, която е традиционна за България и беше вкусна. След това, за да се позабавляваме, имитирахме тенис легенди като Джон Макенроу и Горан Иванишевич. Беше много весело.

Преди мача се прибрах в моята съблекалня, за да се подготвя. Слушах Джони Кеш, за да се концентрирам, а след това поговорихме с треньора за моите цели в турнира.

Много сме щастливи, че имаме автомобил с личен шофьор тук. Моят е толкова добър, че ме чака цял ден в колата, за да бъде на мое разположение, когато имам нужда!

В четвъртък имам още един труден мач!

Поздрави,

Гарбине.


Въведено от Любомир Тодоров на 2014-10-30
+++ | ---

tennis klub brizТаг: гарбине мугуруса, шопска салата, софия,danko_uroci

Коментари: