Цвети в София за рок купон

Pironkova-Todorov
Легендарните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел, хърватската тенис звезда Иван Любичич и най-добрата тенис ракета при жените в България Цветана Пиронкова са само част от световноизвестните спортисти, които ще се включат в мащабния спектакъл по повод 20-тата годишнина на HEAD в България.

По повода водещият световен производител на спортно оборудване и облекло организира голямо рок парти с вход свободен на 29 ноември, където българските фенове на ски и тенис спорта ще могат да се срещнат със световните спортни звезди, да се снимат с тях и да вземат автографи. Освен спортно шоу с демонстрации и безплатен концерт на паметника на Съветската армия, компанията готви и много спортни атракции, предизвикателства, томболи и игри за феновете, в които ще бъдат раздадени над 350 награди.

По случай 20-годишната си в България HEAD ще раздаде на 200 човека талони за еднократна покупка с 20% намаление. Всички посетители на събитието ще могат да участват в томболи и игри, в която ще бъдат раздадени 20 поименни сребърни карти от програмата „Лоялни клиенти“, които дават постоянно намаление от 20% намаление за пазаруване на продукти HEAD и 20 поименни бронзови карти за 10% намаление. За феновете на ски и тенис спорта организаторите готвят и още игри за 20 раници HEAD, 20 шапки HEAD, 20 гигантски тенис топки HEAD и 20 ключодържателя HEAD.

Във викторини с въпроси, свързани със звездните гости, ще бъдат спечелени 20 подаръчни комплекта с различни награди. Всеки фен ще може да получи автограф или да се снима с Цеци Пиронкова, Иван Любичич, Марко Бюхел или Дидие Кюш.

Във Facebook страницата на събитието всеки може да запише и лично послание към любимата си звезда или да посочи любимо рок парче, което да чуе на живо. Най-добрите обръщения към спортистите ще бъдат излъчени по време на събитието, а най-харесваните парчета ще бъдат изсвирени от група на живо.


Въведено от Калоян Крумов на 2014-11-25
+++ | ---

tennis klub brizТаг: цвети пиронкова, хед, любичич, дидие кюш, бюхел, паметник, съветската армия, софия,danko_uroci

Коментари: