За нас

Здравейте!

Вие сте в сайт, предназначен за всички любители на спортовете с ракети в България. Надяваме се в него да намерите нещо по-различно и интересно за тениса, бадминтона, скуоша, тениса на маса, ракетлона... Вие и те го заслужават, а нямат адекватно отразяване в медиите.

Нашите амбиции не са да ви заливаме с новини – за това си има информационни сайтове, но и няма да крием новостите от вас. Ще следим много отблизо българите в тези спортове и техните постижения.

Искаме да припомним и за големи звезди от миналото и да ви предложим анализи, коментари и интервюта. На нашата електронна страница ще можете да прочетете и текстове от най-добрите български журналисти, писани специално за нея. Ще публикуваме редовно и анкети, както и ще очакваме Вашите мнения и препоръки.

Като бивш главен редактор на списание „Тенис Клуб” ще ви представя и някои статии от него, които поради липса на добро разпространение не успяха да стигнат до широката аудитория, а според мен заслужават внимание.

Ние сме Роза, Любомир, Пламен и Ели Тодорови – всички подвластни в една или друга степен на магията на спортовете с ракети. Всеки от нас допринася за www .racketi .com с това, което умее най-добре.

Любомир Тодоров, главен редактор на сайта

До сега сме публикували: 10417 новини.