Пиронкова игра с 30 деца в София

Pironkova fibank
Първата ракета на България Цветана Пиронкова зарадва 30 деца днес. Тя изнесе при огромен интерес открит урок на кортовете на "Софийски тенис клуб" в Борисовата градина.

Събитието беше част от кампания на Първа инвестиционна банка, чието лице е Пиронкова. След заниманието пловдивчанката раздава дълго време автографи, но намери и време да отговори на въпросите на многобройните представители на медиите.

Цветана се надява на добро представяне на турнира в Мадрид, за където заминава в края на седмицата, и след това в Рим. "Малко бавно навлизам във форма на червено, но се надявам за Roland Garros да бъда на високо ниво", коментира Цвети.

"Главната ми цел е да не си остана само с тази титла, която спечелих в Сидни. Нямам амбиции за световната ранглиста. За мен мястото в нея не е толкова важно. Искам да играя добре и да печеля възможно най-много победи на големите турнири", добави Пиронкова.

Тя каза, че титлите на Григор Димитров са нещо голямо за България като цяло, не само за тениса и че го вижда скоро в Топ 10, защото само 7-8 човека могат да го победят в момента.

Въведено от Калоян Крумов на 2014-04-29
+++ | ---

tennis klub brizТаг: цвети пиронкова, фибанк, софийски тк, цветана,danko_uroci

Коментари: